ΦΩΤΙΣΤΙΚΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Φωτιστικό ασφαλείας εσωτερικού χώρου Cronus Led

Η οικογένεια φωτιστικών ασφαλείας Cronus LED χαρακτηρίζεται από το χαμηλό προφίλ, μοναδικό σχεδιασμό και ευκολία εγκατάστασης καθώς επίσης και υψηλή φωτεινότητα σε συνδυασμό με χαμηλή κατανάλωση χάρις στην τεχνολογία Lamp Led. Δίνει λύσεις στις περισσότερες εφαρμογές φωτισμού ασφαλείας καλύπτοντας οποιαδήποτε απαίτηση για φωτισμό ασφαλείας στο σπίτι, στο γραφείο ακόμη και σε ειδικές εφαρμογές.

Τα φωτιστικά ασφαλείας της οικογένειας Cronus LED συνοδεύονται από εγγύηση καλής λειτουργίας 3 χρόνων.

Μια ολοκληρωμένη σειρά από αξεσουάρ όπως η ειδική βάση για χωνευτή τοποθέτηση σε τοίχο και γυψοσανίδα αλλά και η πινακίδα σήμανσης εξόδου, καθιστούν την οικογένεια Cronus LED κατάλληλη για μία πλειάδα εφαρμογών.

Φωτιστικό ασφαλείας εσωτερικού χώρου Cronus 8W

Η οικογένεια φωτιστικών ασφαλείας Cronus 8W χαρακτηρίζεται από το μοναδικό σχεδιασμό και την ευκολία εγκατάστασης και την υψηλή φωτεινότητα. Δίνει λύσεις στις περισσότερες εφαρμογές φωτισμού ασφαλείας καλύπτοντας οποιαδήποτε απαίτηση για φωτισμό ασφαλείας σε γραφεία, ξενοδοχεία και εμπορικές εφαρμογές.
Τα φωτιστικά ασφαλείας της οικογένειας Cronus 8W συνοδεύονται από εγγύηση καλής λειτουργίας 3 χρόνων.
Αξεσουάρ όπως η πινακίδα σήμανσης εξόδου καθώς επίσης και το μπουτόν ελέγχου λειτουργίας που διαθέτουν τα φωτιστικά καθιστούν την οικογένεια Cronus 8W κατάλληλη για μία πλειάδα εφαρμογών.

 

Φωτισμός ασφαλείας-σήμανσης εξόδου VIA

Η χρήση σύγχρονων υλικών σε συνδυασμό με τον έξυπνο και μοντέρνο σχεδιασμό οδήγησαν στη δημιουργία ενός φωτιστικού, με έμφαση στην αισθητική, ιδανικό για εγκαταστάσεις σήμανσης εξόδου σε χώρους γραφείων, ξενοδοχεία και μεγάλους αποθηκευτικούς χώρους.

Χρησιμοποιεί ως φωτεινή πηγή ένα Lamp LED υψηλής απόδοσης και κατανάλωσης 1Watt επιτυγχάνοντας υψηλή φωτεινή απόδοση παράλληλα με τη μικρότερη δυνατή κατανάλωση.

Συνοδεύεται από εγγύηση καλής λειτουργίας 3 χρόνων.

 

Φωτισμός ασφαλείας-φωτιστικά με προβολείς BEN3

Το φωτιστικό ασφαλείας BEN3 με προβολείς Beamlite μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε μία μεγάλη επιλογή εφαρμογών φωτισμού ασφαλείας και ιδιαίτερα σε αποθήκες και σε εμπορικές εφαρμογές με υψηλές οροφές.

Η υψηλή απόδοση των προβολέων του Beamlite μπορεί να δώσει ικανοποιητικό φωτισμό σε μακρύς και στενούς διαδρόμους διαφυγής αλλά και γενική κάλυψη σε συγκεκριμένες περιοχές όταν οι προβολείς στραφούν σε γωνία 90° ο ένας προς τον άλλον για κρίσιμες τοποθεσίες όπου απαιτείται μεγάλη ποσότητα φωτισμού.