ΣΕΙΡΗΝΕΣ-ΔΙΑΚΟΠΤΕΣ

Χειροκίνητος διακόπτης αναγγελίας CXL3000

Οι διακόπτες αναγγελίας φωτιάς CXL3000 έχουν σχεδιαστεί σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα ΕΝ54-11. Συνοδεύονται από μία πλήρη σειρά αξεσουάρ που εξασφαλίζουν συμβατότητα με τις περισσότερες εφαρμογές συμβατικής αλλά και διευθυνσιοδοτούμενης πυρανίχνευσης.

Οι διακόπτες αναγγελίας φωτιάς CXL είναι πιστοποιημένοι κατά LPCB.

 

 

Χειροκίνητος διακόπτης αναγγελίας CXM

Μπουτόν χειροκίνητης αναγγελίας φωτιάς CXM με επαναφερόμενο πλαστικό κάλυμμα. Εφαρμογή πληθώρας αυτοματισμών. Συνοδεύεται από πιστοποίηση συμφωνίας με το πρότυπο ΕΝ54.

Διαθέτει ειδικά σχεδιασμένο «κλειδί» για την επαναφορά του πλαστικού καλύμματος, για τον έλεγχο και την αποσυναρμολόγηση του.

 

 

Συσκευή Alarm-Φαροσειρήνα Flashni

Φαροσειρήνα Flashni με τάση λειτουργίας 24V DC για σύνδεση σε συμβατικό πίνακα πυρανίχνευσης. Διαθέτει λυχνία xenon για υψηλή φωτεινή απόδοση ενώ η ακουστική απόδοση αγγίζει τα 90 dB με κατανάλωση στα 68 mA.

Συνοδεύεται από πιστοποιητικά πυρανίχνευσης όπως ΕΝ54, LPCB, VdS.

 

 

 

Χειροκίνητος διακόπτης αναγγελίας MBG813 – 817

Το διευθυνσιοδοτούμενο μπουτόν χειροκίνητης αναγγελίας φωτιάς MBG813, έχει σχεδιαστεί ώστε να καλύπτει τις ανάγκες όλων των σύγχρονων εγκαταστάσεων πυρανίχνευσης.

Συνδέεται άμεσα με το βρόχο του διευθυνσιοδοτούμενου πίνακα και μεταφέρει σήμα ενεργοποίησης συναγερμού μόλις πιεστεί το πλαστικό κάλλυμά του. Ένα ειδικά σχεδιασμένο «κλειδί» χρησιμοποιείται για τον έλεγχο και την επαναφορά του πλαστικού καλύμματος του μπουτόν.

Διατίθεται και σε έκδοση με βαθμό προστασίας IP67 (MBG817) για εγκατάσταση σε περιβάλλον εκτεθειμένο στις καιρικές συνθήκες και την υγρασία.

 

Συσκευή Alarm-φαροσειρήνα MASBE860

Διευθυνσιοδοτούμενη φαροσειρήνα MASBE860 για σύνδεση άμεσα σε βρόγχο πίνακα πυρανίχνευσης. Καταλαμβάνει μια μόνο διεύθυνση ενώ παρέχει τη δυνατότητα επιλογής του τόνου και της ηχητικής έντασης της μέσω του προγραμματισμού του πίνακα.

Για εγκαταστάσεις εκτεθειμένες στις καιρικές συνθήκες και την υγρασία χρησιμοποιούμε την έκδοση με βαθμό προστασίας IP66. Συνοδεύεται από δήλωση συμμόρφωσης με το πρότυπο EN54.